Akoestische houten wandpanelen die passen in elke woning!

Een geluiddempend houten wandpaneel van 3 meter hoog, bestaat dat? Jazeker! NAWOOD is in Nederland uniek in het leveren van deze unieke afmeting houten akoestische wandpanelen. Wij vinden het geweldig om jouw woning te voorzien van één van onze parels van wandpanelen, want wij zijn blij wanneer jij nóg meer kunt genieten van je woning. Wat zijn eigenlijk de voordelen van onze geluiddempende wandpanelen? Wij zetten 3 voordelen voor je op een rijtje:

  1. Wandpaneel, passend voor iedere woning.

Onze wandpanelen zijn 3 meter hoog. Dit hebben we niet voor niets gedaan. Vaak zijn geluiddempende panelen net niet zo hoog als de muur van de woning waardoor je moet kiezen waar je ruimte overlaat, onder of boven. Wij weten uit ervaring dat, wanneer je van stijlvol wonen houdt, je alles bij elkaar wilt laten passen en niet met noodzakelijke oplossingen hoeft te komen om een lelijk leeg vlak op te vullen met een schilderij, of kastje. Met onze 3 meter hoge wandpanelen hoef je niet meer te kiezen en heb je van vloer tot plafond een schitterende eye-catcher te pakken!

  • Een akoestisch wandpaneel dempt geluiden in grote ruimtes

Heb jij het geluk van een grote woonruimte? Dan is de kans groot dat je last hebt van galm tijdens een feestje, terugkaatsend geluid wanneer je je favoriete nummer luistert of zou je willen dat je kinderen een volumeknopje hadden. Onze akoestische wandpanelen zijn ideaal om grote oppervlakte mee te bedekken en geluid te dempen. Zo ben je niet afhankelijk van gordijnen, schilderijen, vloerkleden en kasten maar ben je met een prachtig houten paneel gelijk klaar.

  • Onze geluiddempende panelen zorgen voor rust

Je woning moet een plek zijn van rust. Na een dag buitenshuis wil je thuis komen en rust ervaren. Onze akoestische wandpanelen zijn gemaakt van hout en in verschillende kleuren verkrijgbaar. Zo creëer je rust in huis door te gaan voor een paneel dat past in elk design en interieur. Rust is belangrijk om je comfortabel te voelen. Heb je een vrij donker interieur? Kijk dan eens naar onze Black forest editie of ga voor een iets lichtere variant voor Castle grey uit onze nieuwe collectie houten wandpanelen. Welke kleur je ook kiest, het moet passen bij jouw woning. Zo creëer je sfeer en eigenheid.

Kun je niet wachten om jouw akoestische wandpanelen uit te zoeken? Kijk in onze webshop en bestel direct jouw favoriet!

Natuurlijk begrijpen we het ook wanneer je vragen hebt over onze producten. Bel of mail ons of stel een vraag via de chat!