Houten panelen muur

Ontstaan van Nawood

Een lust voor oog en oor, dat is waar wij bij Nawood voor staan.
Met onze prachtige panelen lever jij je projecten nog comfortabeler en stijlvoller op dan verwacht. Als dat is waar jij naar opzoek bent dan ben je hier aan het juiste adres. Nawood staat klaar om je te helpen.

Het idee voor Nawood is ontstaan omdat we al jaren in de houtbranche actief zijn. Hout is een schitterend, veelzijdig product. Het staat voor duurzaamheid, kwaliteit en is altijd stijlvol. We zeggen wel eens voor de grap dat, wanneer je onze arm eraf zou hakken, je de ringen kan tellen.

Wij halen het hout voor onze designpanelen uit ons eigen bos in Bosnië. Hier liggen ook de roots van een van onze teammembers. Dat maakt de lijnen kort en zorgt ervoor dat de producten nog persoonlijker worden.

Bekijk onze artikelen voor inspiratie!

Black Forest, designpaneel, akoestisch wandpaneel
Nawood, akoestisch designpaneel Marble Black
Nawood, akoestisch designpaneel Marble White
Metal Dark Grey, Nawood, Akoestisch design paneel

De houten panelen van Nawood

Houten panelen worden vaak gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals voor vloeren, muren en plafonds. Ze geven een warme en natuurlijke uitstraling aan een ruimte en kunnen gemakkelijk worden aangepast aan verschillende stijlen en designs. Bovendien hebben ze een lange levensduur en zijn ze relatief eenvoudig te onderhouden.

Bij het kopen van houten panelen is het altijd aan te raden om een professionele installatie uit te voeren, zodat je er zeker van kunt zijn dat de panelen correct worden geïnstalleerd en dat ze hun kwaliteit en uitstraling behouden gedurende vele jaren.

Wij bieden verschillende soorten producten aan en onze houten panelen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Wij verkopen zogenaamde samples van onze exemplaren, dat zijn kleine stukjes van het gewenste hout. Hiermee kun je kijken of het goed staat en alles naar wens is voordat je een keuze maakt.

Neem nu contact op!

Image

Wij helpen u graag verder!

Stel u vraag met behulp van ons contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.