INTERIEURONTWERPER

Samenwerken als interieurontwerper

Als interieurontwerper wil je natuurlijk het beste voor je klanten en hun woningen. Het gebruik van hoogwaardige materialen is daarbij essentieel. Als het gaat om het gebruik van natuurlijke en duurzame materialen, is nawood een uitstekende keuze.

Door samen te werken met Nawood kun je de kwaliteit van je ontwerpen naar een hoger niveau tillen. Wij hebben de expertise en ervaring om de juiste houtsoorten te kiezen die perfect passen bij de stijl en behoeften van je klanten. Daarnaast kunnen ze je adviseren over de beste afwerkingen en behandelingen om het hout te beschermen en de levensduur te verlengen.

Neem nu contact op!

Walnut, Nawood, Designpaneel, akoestisch designpaneel

Image

Inspiratie

Het idee voor Nawood is ontstaan omdat we al jaren in de houtbranche actief zijn. Hout is een schitterend, veelzijdig product. Het staat voor duurzaamheid, kwaliteit en is altijd stijlvol. We zeggen wel eens voor de grap dat, wanneer je onze arm eraf zou hakken, je de ringen kan tellen.

Wij halen het hout voor onze designpanelen uit ons eigen bos in Bosnië. Hier liggen ook de roots van een van onze teammembers. Dat maakt de lijnen kort en zorgt ervoor dat de producten nog persoonlijker worden.

Bekijk hier onze inspiratie pagina om inspiratie op te doen

De voordelen van Nawood

Bij Nawood worden de producten gehaald uit ons eigen bos in Bosnië en dat zorgt ervoor dat het persoonlijk is. Ons hout is stijlvol en veelzijdig, Wij kunnen niet alleen goede kwaliteit garanderen, maar ook duurzaamheid. Bij ons heb je dus altijd toegang tot de beste producten en een grote voorraad. 

Neem nu contact op!

Image

Wij helpen u graag verder!

Stel u vraag met behulp van ons contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.