Prachtig houten akoestische panelen die voor jou het geld verdienen

Herkenbaar? Zit je in een meeting in die te gehorige vergaderzaal of andere ruimte zodat je focus om je enkels hangt. Niet efficiënt en inspirerend en dat is nu juist nodig om die mooie opdrachten binnen te halen en te houden! Elkaar kunnen verstaan tijdens het werken is essentieel voor een productieve werkdag en een goede sfeer onderling. Wij van NAWOOD hebben de oplossing! Bij ons kun je terecht voor A klasse geluiddempende houten panelen voor zowel wanden als plafonds. De panelen zijn geluidsabsorberend, elimineren galm en dempen het geluid. De akoestische panelen van NAWOOD zijn niet alleen een lust voor het oor, maar zeker ook voor het oog! Echte eyecatchers die jouw kantoortuin comfortabel en gezellig maken, maar bovenal zorgen voor een perfecte akoestiek. Geweldig toch?

Wat zijn eigenlijk de voordelen van onze geluiddempende panelen? Wij zetten 3 voordelen voor je op een rijtje:

  1. Akoestische panelen met een unieke lengte van 3 meter!

De akoestische panelen van NAWOOD hebben voor zowel wanden als plafonds een afmeting van 3 meter, dit is uniek in Nederland. Vaak zijn geluiddempende panelen net niet zo hoog als de wand waardoor je moet kiezen waar je ruimte overlaat, onder of boven. Wij vinden naast functionaliteit, stijl ook heel belangrijk. Het akoestische paneel moet eigenlijk opgaan in het geheel. Met onze 3 meter hoge panelen hoef je niet meer te kiezen en heb je van vloer tot plafond een schitterende eye-catcher voor je kantoorruimte.

2. Houten akoestische designpanelen, dé oplossing voor grote kantoorruimtes!

Zoek je de oplossing voor grote galm en terugkaatsend geluid van grote kantoorruimtes? De akoestische panelen van NAWOOD zijn ideaal om grote oppervlakte mee te bedekken, zowel wanden als plafonds om geluid succesvol en stijlvol te dempen. Zo ben je niet afhankelijk van andere aankleding zoals gordijnen en kasten.

3. Akoestische panelen van NAWOOD creëren rust en productiviteit op kantoor

Hard werken hoeft niet altijd gepaard te gaan met stress. Hoe rustgevender de werkomgeving, hoe hoger de productiviteit en inspiratie. Demp je geluid in grote kantoorruimtes dan zorg je voor prikkelreducering waardoor men zich beter kan focussen en elkaar beter kan verstaan.  Onze akoestische wandpanelen zijn klasse A akoestische panelen gemaakt van hout en in verschillende kleuren verkrijgbaar. Zo kunt je gaan voor een paneel dat past in elk design en interieur. Rust is belangrijk om je comfortabel te voelen. Heb je een vrij donker interieur? Kijk dan eens naar onze Black forest editie of ga voor een iets lichtere variant voor Castle grey uit onze nieuwe collectie houten wandpanelen. Welke kleur je ook kiest, het moet passen bij de uitstraling en sfeer van jouw kantoorpand.

Natuurlijk begrijpen we het ook wanneer je vragen hebt over onze producten. Bel of mail ons of stel een vraag via de chat!